Ce sunt SNOWSKATE-URILE?

CE SUNT SNOWSKATE-URILE

PRODUSE INOVATIVE CARE AU REVOLUTIONAT SPORTURILE DE IARNA!

CE SUNT SNOWSKATE-URILE?

Snowskates sunt exact ceea ce se aude: patine pe zapada!

  • Aceasi tehnica ca si pentru Hockey, Patinaj si Role;
  • Testate la competitii si atestate pentru partii;
  • Recomandate de nume mari din Hockey;
  • Distractie maxima cu bagaj mic!

Oricine stie sa utilizeze patinele sau rolele, stie deja cum sa utilizeze snowskate-urile –chiar si incepatorii invata intr-o singura ora.

Tehnic vorbind, snowskateurile SledDogs sunt unice in lume, fiind primele patentate, imbina perfect bootul confortabil si usor cu o baza unica tip schi cu margini de otel pentru aderenta pe zapada. Acestea combina libertatea si miscarile agresive ale patinajului si rolelor, cu aventura si provocarea schiurilor si snowboardului.

Snowskateurile Sled Dogs impreuna cu turneul Sled Dogs BONEFIGHT reprezinta una din cele mai noi si rapid adoptate activitati din sporturile de iarna.

Sled Dogs - ce sunt SnowSkate-urile

Pentru cine sunt Snowskate-urile?

Aspectul inovativ al Snowskate-urilor Sled Dogs face ca acestea sa poate fi utilizate cu usurinta atat de incepatori intr-ale sporturilor de iarna cat si de catre sportivi sau amatori de sporturi de iarna si nu numai.

Snowskate-urile Sled Dogs sunt concepute pentru a putea fi utilizate cu usurinta de catre oricine. Daca ai practicat sau esti familiarizat cu schiatul, snowboardingul, patinajul pe gheata, inline skating sau stii sa utilizezi rolele vei fi uimit cat de usor si intuitiv poti face tranzitia la Snowskate-urile Sled Dogs.

Bineinteles, utilizatorii noi vor trebui sa-si acorde timp pentru a capata dexteritatea necesara pentru a putea utiliza la potential maxim Snowskate-urile Sled Dogs, dar in principiu elementele de baza ce tin de manevrarea in siguranta pe partie a Snowskate-urilor si le pot insusi in cateva ore.

La fel ca si la majoritatea sporturilor de iarna, utilizatorii noi vor trebui sa invete care este pozitia corecta a corpului in timpul utilizarii Snowskate-urilor precum si alte elemente tehnice care tin de deplasare, luarea virajelor, incetinire, oprire si reluarea rapida si in siguranta a pozitiei corecte. Nu va faceti griji, este simplu sa intelegeti notiunile de baza. Tutorialele noastre va vor ajuta in acest sens.

Ce alte motive ati mai dori pentru a va lua propriile Snowskate-uri Sled Dogs si sa incepeti sa profitati la maxim de fiecare zi pe partie?

Aboneaza-te la newsletterul nostru! Iti vom trimite doar emailuri cu ofertele si reducerile noastre, vei avea acces la reduceri la echipamentele Sled Dogs.

Vezi Modelele

Alege-ti perechea de Snowskate-uri Sled Dogs care ti se potriveste!

Meniu

Optiuni

Click for more products.
No produts were found.

Create a free account to use wishlists.

Autentificare