Patine pe zapada

element de eliberare

De ce cautam aceasta eliberare si de ce anume ne eliberam mai exact? Ce presupune acest sentiment de eliberare la care ravnim atat de mult si care atunci cand il resimtim ne ajuta sa ne intelegem locul? Cand ne eliberam ne simtim singuri, dar paradoxal devenim conectati la tot ceea ce consideram important, ne putem autoevalua, putem sa ne punem la incercare, unu la unu, cu noi insine. Ce poate fi mai important decat sa ne autodepasim?

Cautam sa exploram locuri, experiente. Locuri si experiente pe care nu le-a mai resimtit nimeni. Nu e ca si cum altii o puteau face, pana la urma le facem unice prin modul in care le percepem. Pentru unii e aerul taios de la cotele inalte care patrunde in plamani si-i zguduie, pentru altii e stapanirea legilor fizicii sau adrenalina data de viteza. Stim foarte bine, fiecare dintre noi, ca exista un loc special, al nostru, pe care-l vizitam pentru eliberare.

Sled Dogs reprezinta brandul pentru un produs norvegian unic destinat sporturilor de iarna. Cei doi oameni din spatele brandului Sled Dogs sunt fratii norvegieni Ronny Paul Gydar si Tommy Einar Gydar Syversen. Ronny este un inliner care practica acest sport la modul hardcore, acesta si-a dorit sa practice inliningul si pe timpul sezonului de iarna.
Tommy este acel tip care iubeste activitatile sociale apres-ski si dorea sa gaseasca o activitate de practicat dupa sesiunile prelungite de schiat.

Aspectul inovativ al Snowskate-urilor Sled Dogs face ca acestea sa poata fi utilizate cu usurinta atat de incepatori intr-ale sporturilor de iarna cat si de catre sportivi sau amatori de sporturi de iarna si nu numai.

Snowskate-urile Sled Dogs te introduc pe alta cale in lumea sporturilor de iarna. Ca si cum ai accesa o noua dimensiune. Iti ofera mai multa libertate de miscare, avand cel mai mic raport dintre dimensiunea bazei si cea piciorului comparativ cu oricare alt echipament pentru sporturile de iarna de pe partii. Motivul pentru care le vei adopta foarte usor si repede este acela ca Snowskate-urile Sled Dogs se simt naturale. Picioarele tale sunt libere astfel poti alerga, pasi, sari, apuca o cana cu vin fiert, executa spinuri, somersaulturi, urca in lift rapid, practic orice ai dori.

Acceseaza acest element de eliberare

Aboneaza-te la newsletterul nostru! Iti vom trimite doar emailuri cu ofertele si reducerile noastre, vei avea acces la reduceri la echipamentele Sled Dogs.

Vezi Modelele

Alege-ti perechea de Snowskate-uri Sled Dogs care ti se potriveste!

Meniu

Optiuni

Click for more products.
No produts were found.

Create a free account to use wishlists.

Autentificare