Sursa de distractie impreuna cu cei dragi

Snowskatingul, noul sport

pe partii pe care sa-l incerci iarna asta: noi oportunitati pe timpul iernii pentru intreaga familie.

Vacantele si timpul petrecut iarna, la munte, pe partie poate fi perceput in moduri diferite de fiecare dintre noi.

Poate v-ati aflat chiar dumneavoastra in postura de a astepta in cabana sau in restaurant, iarna la munte, in timp ce prietenii sau apropiatii dumneavoastra pretrec timp de calitate, impreuna pe partie.

Sporturile de iarna reprezinta un element esential care contribuie la conditia noastra fizica si la starea de sanatate generala. Cu toate acestea, este posibil ca datorita inaintarii in varsta sau a imposibilitatii de a mai face fata cerintelor sporturilor de iarna practicate in trecut de fiecare dintre noi, sa nu mai putem sa ne mai bucuram acum de acestea.

Uneori, cu toate ca am dori sa incepem practicarea unui sport de iarna, insurirea elementelor pentru a capata o deprindere de baza poate dura mai mult decat ne-am dori, poate suntem intr-o scurta vacanta si toate obiectivele pe care ni le-am propus pentru aceasta sa nu mai lasa atat loc pentru exersarea unui sport de iarna.

Cu totii ne-am putea sau ne-am putut identifica intr-una dintre situatiile de mai devreme, dar acest lucru ar trebui sa se schimbe, motivele sunt nenumarate.

Ce-ati zice daca v-am face cunostinta cu un nou sport din familia sporturilor de iarna?

Patinaj pe zapada cu Snowskate-urile Sled Dogs

Patinaj pe zapada? Snowskates? Sled Dogs?

Ok, haideti sa le luam pe rand...

Sled Dogs reprezinta brandul pentru un produs norvegian unic destinat sporturilor de iarna. Cei doi oameni din spatele brandului Sled Dogs sunt fratii norvegieni Ronny Paul Gydar si Tommy Einar Gydar Syversen. Ronny este un inliner care practica acest sport la modul hardcore, acesta si-a dorit sa practice inliningul si pe timpul sezonului de iarna.
Tommy este acel tip care iubeste activitatile sociale apres-ski si dorea sa gaseasca o activitate de practicat dupa sesiunile prelungite de schiat.

Aspectul inovativ al Snowskate-urilor Sled Dogs face ca acestea sa poata fi utilizate cu usurinta atat de incepatori intr-ale sporturilor de iarna cat si de catre sportivi sau amatori de sporturi de iarna si nu numai, copii cat si adulti.


Snowskate-uri Sled Dogs

Snowskate-urile Sled Dogs reprezinta o modalitate mai rapida de a invata un sport de iarna. Pe scurt, ajungeti la nivelul de incepator independent in maxim 45 min. Veti da ture la modul relaxat pe partii de nivel verde sau albastru dupa doar o zi. Daca aveti ca si obiectiv sa invatati si schiatul sau snowboardingul veti invata de 2 ori mai repede aceste sporturi dupa doar doua zile de patinaj pe zapada cu Snowskate-urile Sled Dogs:

  • De unele singure, Snowskate-urile Sled Dogs, sau combinate cu schiatul/snowboardingul, accelereaza vizibil procesul de invatare.
  • Testate la Universitatea Harbin Sports impreuna cu un instructor de nivelul 3/schiat, 3/inline skating, 2/snowboarding s-a observat ca Snowskate-urile Sled Dogs genereaza o rata a invatarii semnificativ mai crescuta (400-500% mai rapida) cand este comparata cu snowboardingul sau schiatul.
  • Lectiile pentru Snowskate-urile Sled Dogs pot duce orice incepator cu succes pe partiile de nivel verde a doua zi si sa-i pregateasca pentru maiestrirea partiilor albastre (comparat cu schiorii sau snowboarderii incepatori care au nevoie de pana la 5 zile pentru a atinge aceleasi performante).
  • In combinatie cu lectiile pentru Snowkateurile Sled Dogs, schiorii si snowboarderii incepatori pot aborda cu lejeritate partiile de nivel verde intr-un weekend prelungit/2.5-3-5 zile, semnificativ mai putin timp necesar comparat cele 5 zile de care au nevoie schiorii sau snowboarderii incepatori. Acestia ajung in doar 5 zile sa stapaneasca partiile de nivel albastru, comparativ cu 10 zile cat ar fi normal in cazul lectiilor singulare de snowboading.
Sled Dogs - ce sunt SnowSkate-urile

Este posibil sa fi observat deja din videoclipurile sau imaginile de mai sus cateva elemente caracteristice care tin de snowskating, fiecare dintre acestea contribuie la imbunatatirea sanatatii si a conditiei fizice.
Puteti sa cititi mai mult despre beneficiile sporturilor de iarna, si mai exact ce va poate oferi utilizarea Snowskate-urilor Sled Dogs, accesand blogpostul nostru AICI.

Pe langa usurinta cu care puteti sa invatati sa utilzati Snowskate-urile, ar mai trebui sa adaugam cateva aspecte care le recomanda ca si un nou sport de iarna.
Snowskate-urile Sled Dogs detin cel mai mic raport dintre dimensiunea bazei si picior. Mai mic decat la oricare alt echipament destinat partiilor. Acest aspect iti confera agilitate in plus datorita faptului ca vei avea mult mai putina greutate care va trage in jos si astfel intoarcerile tale vor fi mult mai rapide si usoare. Fiind mai agil vei putea sa inveti mult mai usor, in maxim o ora. Ceea ce observa majoritatea oamenilor si aspectul care-i prinde cel mai repede este senzatia de libertate data de aceasta miscare naturala.

Sunt extrem de compacte si usoare, stiti ce inseamna asta? Bagajele voastre nu vor mai ocupa atat loc, fiind astfel mult mai usor de transportat oriunde.

La patinaj pe zapada cu Snowskate-urile nu aveti nevoie de bete sau alte echipamente care ar putea sa va puna in dificultate. De asemenea, totul este fix, atat cataramele cat si celelalte parti ale Snowskate-urilor. Astfel sunt sigure si nimic nu va creste increderea mai mult decat sa stiti ca echipamentele pe care le utilizati va mentin in siguranta. Astfel e de inteles ca va veti putea concentra mult mai usor pe performanta.

Daca ati utilizat vreodata rolele sau patinele pentru gheata veti putea identifica o suprapunere in termeni tehnici cu Snowskate-urile. Puteti face transferul de cunostinte si abilitati foarte usor de la role sau patine la Snowskate-uri. In acest caz ati fi cel mai avantajat dintre toti cei care incep sa utilizeze Snowskate-urile Sled Dogs.

Ce alte motive ati mai dori pentru a va lua propriile Snowskate-uri Sled Dogs si sa incepeti sa profitati la maxim de fiecare zi pe partie?

Aboneaza-te la newsletterul nostru! Iti vom trimite doar emailuri cu ofertele si reducerile noastre, vei avea acces la reduceri la echipamentele Sled Dogs!

Vezi Modelele

Alege-ti perechea de Snowskate-uri Sled Dogs care ti se potriveste!

Meniu

Optiuni

Click for more products.
No produts were found.

Create a free account to use wishlists.

Autentificare